i-Value bestaat al sinds 2004 en is opgericht door ondernemer Manfred Dousma. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het bieden van oplossingen in Business Intelligence & Analytics.

Business Intelligence visualisatie grafiek lijn

De samenleving en de markt zijn in de afgelopen jaren veranderd. De techniek biedt meer mogelijkheden. Er zijn producten op de markt gekomen die het voor steeds meer bedrijven mogelijk maakt om zelf analyses te maken van bedrijfsinformatie. Bovendien is er steeds meer openbare data beschikbaar gekomen die het mogelijk maken om bedrijfsinformatie te verrijken met trends en ontwikkelingen in de markt. i-Value is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klanten zoeken vaak naar een totaaloplossing die specifiek voor hun bedrijf is. i-Value heeft zich daarom altijd op maatwerk gericht en biedt primair consultancy aan. Daarnaast investeert i-Value steeds meer in samenwerkingspartners uit verschillende vakgebieden.

Visualisatie taart grafiek diagram

i-Value staat voor de volgende kernkwaliteiten:

  • De techniek staat altijd ten dienste van het doel.
  • Onze bedrijfskundige achtergrond maken ons tot uw sparringpartner. We maken ons uw kennis van uw branche en bedrijfsprocessen snel eigen.
  • Onze eindproducten zien er visueel altijd aantrekkelijk uit. Met onze creativiteit maken we het mogelijk om ingewikkelde vraagstukken eenvoudig te visualiseren.

Kortom: u zult met plezier gebruiken maken van de producten die we leveren.

 

Omzet en marge analyse Exact Online met Power BI rapport