Op zoek naar de juiste persoon voor jouw Power BI vraagstuk?

Wat kun je met Power BI?

Power BI maakt onderdeel uit van Microsoft BI. De laatste jaren wordt het gebruik van Power BI steeds populairder. En dat is niet zo gek. Power BI is namelijk voor alle bedrijven toepasbaar. De tool werkt snel, is betaalbaar, biedt tal van mogelijkheden en is visueel aantrekkelijk.

Lees meer

Voorbeeld Power BI kaart
Voorbeeld Power BI kaart
Voorbeeld Power BI cumulatieve trendlijn
Voorbeeld Power BI cumulatieve trendlijn
Voorbeeld Power BI vergelijking meetwaarden
Voorbeeld Power BI vergelijking meetwaarden

Hoe werkt Power BI?

Met Power BI maak je eenvoudig aantrekkelijke visualisaties in de vorm van tabellen, grafieken en geografische kaarten. Deze visualisaties baseer je op data uit één of meerdere bronnen. Met Power BI Desktop leg je relaties tussen de bronnen, als het nodig is dan transformeer je de data. Zo maak je van data belangrijke stuurinformatie voor je organisatie.

Power BI is geschikt voor zowel bedrijven die al veel ervaring hebben met Business Intelligence & Analyticsals voor bedrijven die hier net mee beginnen. Er zijn tal van mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Hoe uitgebreider, hoe complexer. Kies zelf hoe ver je wilt gaan in je analyses.

Profiel

Als consultant heeft Manfred Dousma veel ervaring opgedaan met Power BI. Hij heeft ervaring met architectuur, ontwerp, ontwikkeling en implementatie van omgevingen bij bedrijven in verschillende branches.

Laten we samenwerken

Zoek je een expert die je kan helpen bij het maken van een onderbouwde keuze voor Power BI? Of zoek je een specialist die de gewenste rapporten kan inventariseren binnen jouw organisatie? En deze op een optimale en visueel aantrekkelijke manier kan bouwen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van mogelijkheden van Power BI staan hieronder nog een aantal voorbeelden van dashboards, rapporten en visualisaties.

Dashboard met verkoopcijfers
Rapportage met trend van nieuwe klanten
Kaart met locatie bestellende klanten