"Van data naar informatie, verschillende oplossingen voor Business Intelligence en Analytics."

Er is steeds meer data beschikbaar; data van organisaties én openbare data. Business Intelligence en Analytics bieden mogelijkheden om gegevens binnen en buiten uw organisatie te transformeren naar waardevolle informatie. Hiermee kunt u op het juiste moment betere beslissingen nemen.

Business Intelligence

Business Intelligence biedt u de meer traditionele oplossingen. Hiermee verkrijgt u inzichtelijke rapporten en overzichten over uw bedrijfsinformatie. Business Intelligence is een middel om de gegevens die beschikbaar zijn binnen uw organisatie te transformeren in waardevolle informatie. Wanneer u deze informatie beschikbaar heeft bent u in staat om onderbouwd de juiste keuzes te maken.

Business Intelligence

Business Intelligence visualisatie grafiek lijn

Gebruik openbare data

Tegenwoordig is er veel openbare data beschikbaar. U kunt deze data geautomatiseerd binnenhalen. Hiermee bent u in staat om uw eigen informatie te verrijken met informatie over trends en ontwikkelingen buiten uw organisatie. Het gebruik van openbare data kan zowel uw Business Intelligence oplossing als uw Analytics oplossing verrijken.

Dashboards Exact Online

Maakt u al gebruik van Exact Online en bent u op zoek naar mogelijkheden om beter inzicht te krijgen in o.a. uw verkopen en financiën van uw klanten, leveranciers, artikelen en artikelgroepen? i-Value biedt u uw eigen dashboards aan met rapporten en grafieken op maat. De dashboards zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden u gedetailleerde informatie waarmee u eenvoudig trends en ontwikkelingen signaleert.

We hebben veel ervaring met het realiseren van dashboards en rapporten voor Exact Online. Door gebruik te maken van Microsoft Power BI is het mogelijk om gedetailleerd en eenvoudig trends en ontwikkelingen te signaleren.

Dashboards Exact Online

ExactOnline-PowerBI-artikel-dash-01
Microsoft PowerBI Exact Online